Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Greg Fischbach της Acclaim ιδρύει την Accelerate Games με πρώτο game το Toy Soldiers HD

*
Ο Greg Fischback των Acclaim και Activision ανακοίνωσε την επιστροφή του στην αγορά μέσω ενός νέου publisher με την ονομασία Accelerate Games και στόχο την επιστροφή του Toy Soldiers franchise. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, ο Fishbach ήταν πρόεδρος της Activision Interantaional για χρόνια στα 80’s και επικεφαλής της Acclaim από την ίδρυσή της το 1987 έως και το 2004. Η νέα εταιρεία διανομής ψάχνει συνεργασίες με developers και ξεκινάει με την Signal Studios που ετοιμάζει το νέο Toy Soldiers HD για κυκλοφορία το 2021 σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. O Brett Gow μπορεί να είναι μέτοχος της ομάδας ανάπτυξης, αλλά είναι ταυτόχρονα και συνιδρυτής της Accelerate Games. Ο τρίτος της παρέας είναι ο John Chao, πρώην επικεφαλής τομέα στρατηγικής της Rabbit Inc, ενός start-up που σταμάτησε τη λειτουργία του πέρσι. Μπορείτε να βρείτε και περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του publisher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*