Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Guillermo Del Toro διαψεύδει τις φήμες για το Silent Hill και μετά τα όσα είπε στα Game Awards

*
Μια φράση του Guillermo Del Toro στα Game Awards για το Silent Hill ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν ξανά οι φήμες περί επιστροφής του τίτλου από τον Hideo Kojima, ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει ότι υπάρχει βάση πίσω από αυτό. Είναι γνωστό πως ο Del Toro και ο Kojima συνεργάστηκαν στο project Silent Hills πριν αυτό ακυρωθεί από την Konami το 2015 και ως εκ τούτου κάθε δήλωσή του επί του θέματος έχει σημασία. Μιλώντας στο Happy Sad Confused podcast, ο Guillermo Del Toro σημείωσε πως δεν ήθελε να κάνει tease κάτι, απλά ήθελε να κάνει πλάκα. «Κοιτάξτε, ήταν ένα από τα πράγματα στη ζωή που δεν βγάζει νόημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε αυτό το παιχνίδι, ήταν τόσο τέλειο». Ακούστε το στη συνέχεια του άρθρου μέσω του Spotify Player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*