Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima εξηγεί την προτίμησή του για τα περίπλοκα video games (video)

Το Death Stranding είναι το επερχόμενο game της Kojima Productions, με το σεναριογράφο, director και παραγωγό Hideo Kojima να βρίσκεται σε tour για την προώθησή του, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Σε νέα του συνέντευξη στο Λονδίνο, δημοσιογράφος ρώτησε τον Hideo Kojima γιατί του αρέσει να δημιουργεί περίπλοκα παιχνίδια. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, η απλότητα είναι καλή, όμως καταναλώνεται γρήγορα κι ύστερα ξεχνιέται. Κάτι όμως που δεν αποτελεί ένα προϊόν ευκολοχώνευτο μπορεί εύκολα να μείνει για περισσότερο χρόνο στη συνείδηση του καταναλωτή.

«Είναι όπως με τις ταινίες, αν μείνει μέσα σου, την παρακολουθείς ξανά και ξανά, μιλάς για αυτή με τους φίλους σου, αναρωτιέσαι περί τείνος επρόκειτο. Μετά τη σκέφτεσαι πάλι και αρχίζεις να καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα. Και τότε ξεκινά να αποκτά πραγματικό σώμα, μένει στο αίμα σου και δεν φεύγει ποτέ. Θέλω να φτιάξω αυτό ακριβώς». Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη. Το Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για PlayStation 4 και το καλοκαίρι του 2020 για PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*