Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima θέλει να δημιουργήσει παιχνίδια που θα αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stranding, Hideo Kojima, ερωτήθηκε για το πως φαντάζεται τους μελλοντικούς τίτλους του.

"Αυτό που θέλω να δημιουργήσω είναι παιχνίδια που θα αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο. Όλοι οι άνθρωποι από όλες της ηλικίες και διαφορετικά επαγγέλματα, παίζουν το ίδιο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο, αντί για αυτό θα ήθελα σε πραγματικό χρόνο ανάλογα το που ζεις και πως αισθάνεσαι να αλλάζει και ο τρόπος που παίζεις".


Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα τίτλο του 2003 που είχε δημιουργήσει για το Game Boy Advance με όνομα, Boktai: The Sun is in your Ηand, όπου χρησιμοποιούσε ένα ρολόι για την ώρα και έναν αισθητήρα φωτός στην κασέτα για να αντανακλά το φως του ηλίου πάνω της για να εξουδετερώνετε τους αντίπαλους μέσα στο παιχνίδι.

O Kojima που έγινε 58 χρονών τον Αύγουστο, γιόρτασε τα γενέθλια του λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να δημιουργεί για όσο καιρό είναι εφικτό.

"Παρόλο που το κορμί μου δεν είναι το ίδιο, η δημιουργικότητα του μυαλού μου δεν έχει χάσει την δύναμη της και θα συνεχίζω να φτιάχνω νέα πράγματα. Αυτό είναι το ένστικτο μου και αυτό αγαπάω να κάνω", είπε.

Υπενθυμίζουμε πως το Director’s Cut του Death Stranding θα λανσαριστεί στις 24 Σεπτεμβρίου για PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*