Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima στρέφεται στο horror με προοπτική το πιο τρομακτικό game

*
Με το Death Stranding να έχει κυκλοφορήσει, ο Hideo Kojima κοιτάει το επόμενο βήμα του και φαίνεται πως ετοιμάζεται για την κατηγορία horror και με στόχο να φτιάξει το πιο τρομακτικό game που έχουμε δει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε πως όσο ετοίμαζε το PT (το playable teaser για το Silent Hills), νοίκιασε να δει το θρίλερ «The Eye», ωστόσο δεν κατάφερε να το τελειώσει, ενώ τρομοκρατήθηκε τόσο από το εξώφυλλο που νοίκιασε απλά το δίσκο της ταινίας.



«Για να φτιάξω το πιο τρομακτικό horror game, πρέπει να βλέπω συνέχεια τρομακτικές ταινίες για να ξυπνήσω την ψυχή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημιουργός σε σχετικό tweet. Υπενθυμίζεται πάντως πως το Silent Hills παραμένει στην ιδιοκτησία της Konami και ως εκ τούτου, αν θελήσει να δημιουργήσει κάτι θα πρέπει να είναι ένα εντελώς ξεχωριστό IP. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*