Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο J Allard είναι ο νέος Global Managing Director της Intellivision Entertainment

*
H Intellivision Entertainment, LLC ανακοίνωσε πως ο J Allard έγινε μέλος της εταιρείας, αναλαμβάνοντας το πόστο του Global Managing Director. Ο Allard ήταν πρώην Chief Experience Officer και Chief Technology of the Entertainment and Devices Division της Microsoft και έχει αφήσει σημαντική παρακαταθήκη στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών καθώς ήταν εκ των συνιδρυτών των Xbox, Xbox Live, Live Arcade και του Xbox 360.

O CEO της Intellivison, Tommy Tallarico, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που ένας τόσο διακεκριμένος βετεράνος έγινε μέλος της εταιρείας και προσβλέπει σε ένα λαμπρό μέλλον με την εμπειρία, το όραμα και την ηγετική ικανότητα του Allard.


Στο νέο ρόλο του στην Intellivision, ο Allard θα δώσει ιδέες για να βοηθήσει στο τελικό στάδιο δημιουργίας του Amico, της νέας κονσόλας που θα κάνει το video gaming προσβάσιμο σε όλους. Οι ικανότητές του και οι γνώσεις του σε τομείς όπως user experience, operating systems, game certifications και ecosystems θα βοηθήσει το Amico να μείνει σταθερά στο στόχο του να ενώσει οικογένεια και φίλους δημιουργώντας τίτλους που όλοι θα μπορούν να παίξουν.

Το Amico θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου και η τιμή του θα είναι €249.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*