Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jim Ryan προαναγγέλει εξαγορές νέων studios από τη Sony

*
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης επενδυτών της Sony, o Jim Ryan αναφέρθηκε στο μέλλον των first-party studios της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ryan δήλωσε οτι τα μελλονικά πλάνα προβλέπουν επενδύσεις για την περεταίρω ανάπτυξή τους αλλά και εξαγορές νέων studios, τακτική που ακολουθεί και η Microsoft τα τελευταία χρόνια.

To τελευταίο studio που εξαγοράστηκε από τη Sony ήταν η Sucker Punch το 2011, που τότε είχε ήδη στο βιογραφικό της την επιτυχία του InFAMOUS franchise και πλέον εργάζεται για την ανάπτυξη του επερχόμενου Ghost of Tsushima. Επιπλέον, ο Ryan δήλωσε πως η συνεργασία με τη Microsoft επεκτείνεται πέρα από το game streaming και οτι στο μέλλον όλο και περισσότεροι τίτλοι θα σχεδιάζονται έχοντας ως προτεραιότητα τα έσοδα από επιπλέον περιεχόμενο μετά το λανσάρισμα.


Με άλλα λόγια η έννοια του Games as Service, θα βρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτική εφαρμογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*