Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jim Ryan τοποθετήθηκε για τα first party games του PS5 και το cross-play

*
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Jim Ryan και τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα που απασχολούν την αγορά μας. Αρχικά, μιλώντας στον δημοσιογράφο Stephen Totilo και την ιστοσελίδα Axios, ο επικεφαλής του PlayStation σημείωσε το πως εργάστηκε η ομάδα του για να ενισχύσει τα first party games μέσα στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του PS5 και πως όλα αυτά δεν είναι απλά επένδυση χρημάτων. «Το να διαχειριστείς τόσο ταλέντο στις ομάδες που έχεις δεν είναι μια διαδικασία του να ξοδεύεις απλά χρήματα. Πρέπει να τους δώσεις την ελευθερία να είναι δημιουργικοί, να παίρνουν ρίσκα και να εμφανίζουν νέες ιδέες. Σκεφτείτε το Ghost of Tsushima της Sucker Punch. Δεν ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε πως θα κάνουν, αλλά θελήσαμε να χρησιμοποιήσουν το hardware μας για να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό», σημείωσε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά τις κυκλοφορίες του PS5, τόνισε πως και στο PS4 είδαμε αρκετά και σημαντικά games, αλλά αυτά δεν ήρθαν στην αρχή της ζωής της κονσόλας και συμπλήρωσε πως «μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του PS5, έχουμε δώσει στην αγορά εξαιρετικά παιχνίδια και έχουμε αρκετά ακόμη στην πορεία. Οι developers μάς έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την τεχνολογία του PS5 και περιμένω με ενδιαφέρον το τι θα ακολουθήσει. Σκεφτείτε πως στο πρώτο 6μηνο του PS5 είδαμε τίτλους όπως τα Spider-Man Miles Morales, Returnal και Ratchet & Clank: Rift Apart. Φανταστείτε τι θα έρθει σε 2-3 χρόνια από τώρα».




Στα του cross-play, σημείωσε δε πως «το υποστηρίζουμε και πολλά νέα games το προσφέρουν και στην κονσόλα μας. Ο αριθμός αυτών των τίτλων θα συνεχίσει να μεγαλώνει», απαντώντας στα όσα καταλογίζονται στη Sony για την πολιτική της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν έδωσε πάντως κάποια απάντηση ούτε στον Randy Pitchford Και όσα είπε για το Borderlands 3, ούτε στον Tim Sweeney της Epic Games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*