Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jim Ryan υπερασπίζεται την άνοδο τιμής για τα PS5 games

*
Οι τιμές των games στη νέα γενιά κονσολών έχει ανέβει και ο Jim Ryan πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο PS5. Ο επικεφαλής του PlayStation παραχώρησε συνέντευξη στην Telegraph σημειώνοντας πως τα 70 δολάρια (για την αγορά των ΗΠΑ) είναι μια δίκαιη τιμή για τα games που «τρέχουν» σε ένα νέο hardware, καθώς προσφέρουν πλέον περισσότερη διασκέδαση από οποιοδήποτε άλλο μέσο στην αγορά. «Αν υπολογίσει κανείς τις ώρες που προσφέρει ένα videogame, όπως το Demon’s Souls ας πούμε, συγκριτικά με άλλους τρόπους ψυχαγωγίας, υπάρχει μια σύγκριση που μπορεί να υποστηρίξει αυτή τη νέα τιμή την οποία θεωρώ τίμια». Μένει πλέον να δούμε αν θα υιοθετηθεί από όλες τις εταιρείες και στο εγγύς μέλλον αυτή η νέα κατηγορία τιμών και πως θα αντιδράσει η κοινότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*