Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kazunori Yamauchi μιλάει για το μέλλον του Gran Turismo

*
Στα πλαίσια του πρόσφατου Taipei Game Show, ο Kazunori Yamauchi δέχτηκε πλειάδα ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, σχετικά με τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδια για την σειρά Gran Turismo. Αρχικά αναφέρθηκε στον γενικότερο προγραμματισμό των updates, ο οποίος θα παραμείνει ως έχει συνεχίζοντας την προσθήκη νέων αυτοκινήτων και πιστών. Επίσης το GT League mode θα αναπτύσσεται συνεχώς με την προσθήκη μοναδικών αγώνων, πρωτοφανών για τα μέχρι τώρα δεδομένα, να φαντάζει όλο και πιο πιθανή. Ερωτηθείς για την προσθήκη νέων επιλογών για customization στο παιχνίδι, ο Yamauchi αποσαφήνισε ότι το GT Sport αναπτύχθηκε με μία διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με προηγούμενους και το ίδιο μοτίβο θα ισχύσει σε μελλοντικούς τίτλους της σειράς. Όσον αφορά το μέλλον του Gran Turismo, παρουσιάστηκε αρκετά φειδωλός λέγοντας μονάχα ότι από την στιγμή που κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι ένα άλλο έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσεται.



Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην λειτουργία του Sportsmanship rating το οποίο ταλανίζει αρκετούς παίκτες. Στο σημείο αυτό, το αφεντικό της Polyphony Digital, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες κορυφαίου επιπέδου που συμμετέχουν στα in-game events προσφέρουν θέαμα σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό ενός αληθινού επαγγελματικού αγώνα επισημαίνοντας την σημασία που έχει η ωριμότητα του εκάστοτε παίκτη για την περαιτέρω εξέλιξη της σειράς. Σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη αυτού του εγχειρήματος, θεωρεί το μοντέλο οδήγησης του παιχνιδιού, το οποίο για πρώτη φορά στην σειρά καταφέρνει να συνδυάσει πλήρως το βάθος της αγωνιστικής οδήγησης με την προσβασιμότητα που ζητάνε οι νέοι παίκτες. Η συνεργασία με την FIA προχωράει αργά και σταθερά ενώ υπάρχουν και σχέδια για ακόμα περισσότερη αξιοποίηση της σχετικής επίσημης άδειας, κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται χρόνο αφού η επικοινωνία με κάθε διεθνή θεσμό είναι χρονοβόρα. Τέλος, έγινε αναφορά και στο VR κομμάτι του τίτλου με τον Yamauchi να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για την εφαρμογή του σε multiplayer αγώνες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα μείνει στάσιμο προοικονομώντας την προσθήκη των time trials στην VR εμπειρία, όπως και τις σκέψεις για δυνατότητα εισαγωγής της ηλικίας των παικτών στο online περιβάλλον, ως ένα έξτρα κριτήριο του matchmaking. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Polyphony Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*