Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Kazunori Yamauchi ονειρεύεται 240fps για να μελλοντικά Gran Turismo

*
Ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός της σειράς Gran Turismo, θρυλικός designer και υπεύθυνος της Polyphony Digital, μίλησε για το μέλλον του racing franchise. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε, η ομάδα του ενδιαφέρεται να καταφέρει να κάνει τα επόμενα παιχνίδια της σειράς να τρέχουν με περισσότερα από 60fps, παρά να υποστηρίζουν ανάλυση 8K.

Σχολιάζοντας σχετικά είπε, «θεωρώ πως η ανάλυση 4K είναι αρκετή, ενδιαφέρομαι περισσότερο για εξέλιξη στο χώρο των fps. Με ενδιαφέρει περισσότερο να ανεβάσουμε τον πήχη στα 120fps, ή ακόμα και στα 240fps. Θεωρώ πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θα αλλάξει τις εμπειρίες μας (στο gaming) από εδώ και πέρα». Μένει να δούμε πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι που θέτει ο Yamauchi.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*