Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mike Morhaime, πρώην πρόεδρος της Blizzard, ιδρύει την Dreamhaven

*
Ο πρώην πρόεδρος της Blizzard, Mike Morhaime, σε συνεργασία με άλλα παλιά μέλη της Blizzard Entertainment ίδρυσαν μια νέα εταιρεία video games, την Dreamhaven. Η Dreamhaven θα είναι η μητρική εταιρεία που θα διαχειρίζεται τις κυκλοφορίες παιχνιδιών των game development studios της. Μαζί με την ίδια ιδρύθηκαν και δύο dev studios, το Moonshot και το Secret Door.

Υπεύθυνος του Moonshot θα είναι ο Jason Chayes (πρώην executive producer στην Blizzard), μαζί με τον Dustin Browder (game director των StarCraft 2 και Heroes of the Storm) και τον Ben Thompson (πρώην creative director του Hearthstone). Του Secret Door υπεύθυνος θα είναι ο Chris Sigaty (πρώην executive producer του Hearthstone), με τον Eric Dodds (πρώην game director του Hearthstone) και τον Alan Dabiri (πρώην technical / game director της Blizzard).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*