Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nemesis γίνεται playable στο Resident Evil Resistance

*
Παρά την μικρή διάρκεια της ιστορίας του Resident Evil 3, ο τίτλος έχει να προσφέρει μία εμπειρία multiplayer, το Resident Evil Resistance, που φαίνεται να εξελίσσεται διαρκώς, μέσα από διάφορα updates.

Το Resistance διαθέτει ένα mode 4v1, όπου ένας εκ των πέντε παικτών σε κάθε lobby παίρνει το ρόλο ενός χαρακτηριστικού τέρατος από το παρελθόν του franchise. Ξεκινώντας από σήμερα, χάρη στο νέο update του παιχνιδιού θα μπορείτε να χειριστείτε και τον Nemesis. Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε να παίξετε ως Nicholai Ginovaef και μαζέψετε αρκετούς πόντους ώστε να καλέσετε τον Nemesis κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Όπως ήταν αναμενόμενο, ο- σχεδόν- άτρωτος Tyrant θα στηρίζεται στη ταχύτητα του και στο rocket launcher του, ενώ θα διαθέτει μία ειδική κίνηση με την οποία θα βρυχάται, ακινητοποιώντας τους επιζώντες, αλλά και μία που θα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί τα πλοκάμια του για να κάνει πολλαπλές επιθέσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*