Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neymar Jr. προχωράει σε συνεργασία με το Facebook Gaming για streaming

*
Το Facebook Gaming συνεχίζει να προσεγγίζει διάσημους για να ενισχύσει τον τομέα του game streaming του και η νέα συνεργασία έρχεται με τον Neymar Jr. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής θα κάνει streaming αποκλειστικά στην υπηρεσία με το πρώτο από αυτά να έρχεται σήμερα στις 21.00 ώρα Ελλάδος, μέσα από την επίσημη σελίδα του. Ο Neymar Jr. θα παρουσιάζει κάποια games μερικές φορές το μήνα και θα συνεργάζεται και με κάποιους creators μία φορά το μήνα. Ο ίδιος έχει αγάπη για τίτλους όπως τα Call of Duty και Counter Strike, για τα οποία μάλιστα έχει κάνει και stream στο Twitch, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και την περίπτωση του Fortnite, αφού ο ίδιος εμφανίζεται κι εκεί σε μορφή χαρακτήρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*