Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Norman Reedus επιβεβαιώνει πως το Death Stranding 2 είναι σε «φάση διαπραγμάτευσης»

*
Ο ηθοποιός Norman Reedus επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πως βρίσκεται σε συζητήσεις για το Death Stranding 2 videogame. Μιλώντας στην δημοσιογράφο Vitoria Pratini του AdoroCinema, ο πρωταγωνιστής του πρώτου game στη νέα εποχή του Hideo Kojima δήλωσε πως «νομίζω πως θα κάνουμε ένα Death Stranding 2. Γίνονται διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή». Αυτή είναι και η δεύτερη φορά που ο Reedus αναφέρεται σε ένα δεύτερο Death Stranding videogame, καθώς από πέρσι έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται με τον Kojima σε ένα άλλο project. Πάντως υπάρχει και ένα ερωτηματικό με τη συνέντευξη και την απόδοσή της από τα βραζιλιάνικα στα αγγλικά και τα ελληνικά, καθώς δεν διασαφηνίζεται αν ο Reedus μιλάει 100% για ένα νέο game και όχι για το Director’s Cut που έρχεται σε λίγες μέρες. Το Death Stranding κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 για PS4 και τον Ιούλιο του 2020 για το PC, πουλώντας πάνω από 5 εκ. αντίτυπα. Μένει να δούμε πόσο σύντομα θα έχουμε νέα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*