Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Patrick Soderlund μιλάει για την μετά-ΕΑ εποχή και το team-based multiplayer shooter που ετοιμάζει

*
Ο Patrick Soderlund έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την εποχή της EA και πλέον ετοιμάζει με την Embark Studios το επόμενο team-based multiplayer shooter. Το πρώην στέλεχος της EA μίλησε σχετικά με το τι θα είναι το πρώτο game της νέας του ομάδας, αναφέροντας κάποιες πληροφορίες στο Medium. Προς το παρόν ο τίτλος δεν έχει όνομα, απλά ξέρουμε πως θα ανήκει στην κατηγορία των team-based PvP shooters, ενώ παρουσιάστηκαν και μερικοί τύποι χαρακτήρων που θα μπορεί να επιλέξει ο παίκτης.



Σημείωσε μάλιστα πως στην Embark ανήκουν μερικοί από τους πλέον ταλαντούχους προγραμματιστές για παιχνίδια της κατηγορίας, ενώ αποκάλυψε πως το game μπήκε σε full ρυθμούς παραγωγής τη φετινή άνοιξη. Μάλιστα, παρουσιάστηκε και ένα gif που δείχνει ένα πρώτο μέρος της δράσης.



Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*