Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Peter Moore της ΕΑ επικρίνει την επιλογή των εταιρειών για remakes

Με κάθε νέα γενιά οικιακών συστημάτων την εμφάνιση τους κάνουν remakes και remasters παλαιότερων τίτλων, κάτι που έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αληθές μετά την κυκλοφορία των Xbox One και PlayStation 4. Οι απόψεις σχετικά με το θέμα ποικίλουν. Άλλοι θέλουν να ξαναπαίξουν τα αγαπημένα τους games, ενώ άλλοι πιστεύουν πως οι developers θα πρέπει να επενδύουν περισσότερο χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξη νέων τίτλων. Όπως φαίνεται, η δεύτερη κατηγορία των fans έχει σύμμαχο τον COO της EA, Peter Moore.



Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Moore επέκρινε τη βιομηχανία για την κυκλοφορία πολλών remakes και remasters σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- πως «η ΕΑ είναι μια εταιρεία που θέλει να κοιτάει μπροστά. Για πολλές εταιρείες τα remakes είναι ένας τρόπος για να σημειώνουν έσοδα, παίρνουν ένα παλιό IP, το κάνουν remaster, και αυτό είναι υπέροχο. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Δεν νομίζω να αποτελέσει ποτέ μέρος της κουλτούρας μας».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ο σοφός λαός λέει "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις" Αν η EA έρθει στην ανάγκη θα το κάνει και αυτό μέρος της κουλτούρας της. Θεωρώ πως η υπερβολή με τα remakes είναι κακή κίνηση. Το να κάνεις κάποιους τίτλους που αξίζουν remakes, προσωπικά τη βρίσκω εξαίρετη ιδέα.

    • Pirederas
    • Αν η ΕΑ δεν έχει βάλει HD remasters, τότε τα ετήσια αθλητικά παιχνίδια που συνήθως είναι 99,9% ίδια με τα προηγούμενα, τί είναι? Μήπως ξεχνάμε το FIFA στο Vita που παρά τους αριθμούς στην πραγματικότητα είναι remaster του original FIFA Football που βγήκε στο λανσάρισμα το 2012 και απλά έχει τα καινούρια rosters? Ή το καινούριο Mirror's Edge Catalyst που στην πραματικότητα είναι remake του πρώτου και το βαφτίζουν prequel επειδή εκείνο είχε αποτύχει και ξεχάστηκε?

      Η ΕΑ έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια μετά το κράξιμο που έφαγε με τα βραβεία χειρότερης εταιρίας, δεν λέω, αλλά κύριε Moore καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Εγώ ακόμα απορώ πώς δεν έχουν βγάλει στις νέες κονσόλες την τριλογία Mass Effect remastered για να προετοιμάσουν τους fans για το ME Andromeda, κι ας μην είναι μέσα ο/η Shepard ή οι άλλοι χαρακτήρες.

*