Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer μιλά για ενδεχόμενη κυκλοφορία streaming TV sticks για το xCloud

*
Ο Phil Spencer μίλησε για την πιθανότητα κυκλοφορίας ενός streaming TV stick για το xCloud. Ο υπεύθυνος των τμημάτων gaming και Xbox της Microsoft μοιράστηκε μερικές από τις ιδέες της ομάδας του, μια από τις οποίες είναι ένα stick το οποίο θα συνδέεται σε μια τηλεόραση και ο χρήστης θα μπορεί να παίζει παιχνίδια μέσω streaming από το xCloud. Δεν απέκλεισε μάλιστα τη δημιουργία μιας συνδρομής στο Game Pass, η οποία θα επιτρέπει το streaming σε τηλεόραση απλά αγοράζοντας ένα χειριστήριο (η λογική λέει ότι αυτό αφορά τόσο το χειριστήριο των Xbox Series X και Xbox Series S, όσο και αυτό του Xbox One).

Στη συνέχεια ανέφερε και το Xbox Game Pass Platinum για το νέο Xbox hardware. Η Microsoft κυκλοφορεί πακέτα hardware και συνδρομών στο πλαίσιο του λεγόμενου Xbox All Access – το οποίο περιλαμβάνει το Xbox Game Pass και τα νεότερα Xbox Series X και Xbox Series S. Πρόκειται για τύπο bundle με το οποίο ο Spencer δείχνει να θέλει να πειραματιστεί στο άμεσο μέλλον. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*