Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer υπερασπίζεται την έλλειψη exclusives κατά το λανσάρισμα του Xbox Series X

*
Ο διευθυντής του Xbox, Phil Spencer, μίλησε για το πλάνο της Microsoft σχετικά με το Xbox Series X. Ξεχάστε όσα ξέρατε για τις προηγούμενες γενιές καθώς αυτή θα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Matt Booty, μέλος της Microsoft, μίλησε για τα exclusives, τονίζοντας να μην περίμενουμε κανένα παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνο στο Xbox Series X για τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια από το λανσάρισμα της κονσόλας. Η ιδέα είναι πως τίτλοι όπως το Halo Infinite θα κυκλοφορήσουν σε όλα τα μοντέλα Xbox, άλλα θα δοθεί περισσότερη έμφαση στην έκδοση για το Series X.


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Phil Spencer μίλησε για το πλάνο της Microsoft, λέγοντας πως η εταιρία έχει σαν όραμα "να βάλει στο επίκεντρο τον παίχτη και όχι την κονσόλα". Στην συνέντευξη του επίσης δήλωσε πως δεν θα επιβάλλει στα στούντιο τι να κάνουν, αλλά εχουν δημιουργήσει το πλάνο τους σύμφωνα με το ότι οι gamers θέλουν να παίζουν με φίλους τους ανεξαρτήτως πλατφόρμας, θέλουν να έχουν μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και τέλος οι developers θέλουν να χρησιμοποιήσουν την καλύτερη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*