Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Roger Craig Smith επιστρέφει στο ρόλο του ως voice actor για τον Sonic the Hedgehog

*
Λίγο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από το ρόλο του voice actor για τον Sonic the Hedgehog, ο Roger Craig Smith επιστρέφει! Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σημειώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που θα δώσει ξανά ζωή στον μπλε σκαντζόχοιρο. Ο Smith είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο πως δεν θα συμμετέχει πλέον στις παραγωγές του γνωστού ήρωα και οι αντιδράσεις των fans ήταν αρκετές. Ούτε αυτός ούτε η SEGA τοποθετήθηκαν τότε επί του θέματος, αλλά φαίνεται το θέμα να έχει λυθεί. Ο Smith ανέλαβε το ρόλο της φωνής του Sonic το 2010 για το Sonic Free Riders και μετά ακολούθησαν πάρα πολλά παιχνίδια, όπως τα Sonic Colors και Sonic Generations. O ίδιος έχει ενεργό ρόλο στη βιομηχανία του gaming και του θεάματος πάντως, αφού έχει δώσει φωνή ακόμη στον Ezio Auditore da Firenze στη σειρά Assassin’s Creed, στον Chris Redfield για τη mini σειρά Resident Evil, στον Batman του Batman: Arkham Oranges και τον Mirage στο Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*