Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shigeru Miyamoto θέλει να επεκτείνει και άλλο τη σειρά 3D Mario

*
Κατα την κοινοποίηση των οικονομικών στοιχείων της Nintendo την περασμένη βδομάδα, ο Shigeru Miyamoto απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους σύγχρονους τίτλους Mario.

Συγκεκριμένα, είπε πως το σκεπτικό της εταιρείας πίσω απο τη δημιουργία των 2,5D Mario όπως το New Super Mario Bros και το Super Mario 3D World, ήταν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι Mario που να είναι προσβάσιμο απο παίκτες όλων των ικανοτήτων και ηλικιών. Η ανάγκη αυτή προέκυψε καθώς τα 3D Mario games απο το Super Mario 64 μέχρι το Super Mario Odyssey, γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα με κάθε καινούργιο παιχνίδι της σειράς. Αυτό το στοιχείο φάνηκε έντονα στο Super Mario Galaxy 2007, όταν και η εταιρεία αποφάσισε να κάνει το Super Mario Bros Wii.

Κατα συνέπεια, και βλέποντας την τεράστια επιτυχία του Super Mario Odyssey, ο Shigeru Miyamoto θέλει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το μέγεθος και τις ιδέες του επόμενου 3D Mario.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*