Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shuhei Yoshida μιλάει για το Death Stranding και την επόμενη γενιά

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Dengeki Online, ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, μίλησε για την εμπειρία του με το Death Stranding του Hideo Kojma. Όπως λοιπόν αποκάλυψε, ο Yoshida έπαιξε τις 10 πρώτες ώρες του παιχνιδιού και ένιωθε πως βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα του τίτλου. Θα σύγκρινε μάλιστα την ιστορία με μια πολύ καλή παραγωγή του Netflix, ενώ ανέφερε πως άκουσε από ανθρώπους που δούλεψαν στο project ότι το παιχνίδι μπορεί να κάνει τον παίκτη να κλάψει σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα παιχνίδια που αναπτύσσονται εκτός Ιαπωνίας και σχολίασε με πάρα πολύ καλά λόγια το Genshin Impact. Όσον αφορά στην επόμενη γενιά κονσολών, ο Yoshida θεωρεί πως θα δoθεί περισσότερη προσοχή στο να προκύψουν καινούργιοι τρόποι παιχνιδιού παρά στη βελτίωση των γραφικών. Τέλος, σχετικά με το cloud gaming έδειξε έκπληκτος που αποτέλεσαν τόσο μεγάλο θέμα το 2019 τη στιγμή που η Sony είχε κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα σε αυτό από πριν. Παρόλα αυτά σημείωσε πως απέχουμε ακόμα πολύ από τη χρονική περίοδο στην οποία οι παίκτες θα εκδηλώσουν μεγάλη ανάγκη για cloud gaming.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*