Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Spyro the Dragon έρχεται στη season 3 του Crash Bandicoot: On the Run (trailer)

Η Activision και η King ανακοίνωσαν την τρίτη season του Crash Bandicoot: On the Run, με τίτλο Battle of the Dragons, στην οποία προστίθεται ο Spyro the Dragon. Ο Spyro θα πρέπει να βοηθήσει τον Crash να τα βάλει με τον Gnasty Gnorc, τον κύριο εχθρό δηλαδή του πρώτο παιχνιδιού του αγαπημένου δράκου, που κυκλοφόρησε το 1998 στο PlayStation. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον Dark Spyro, έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού του 3DS Skylanders: Spyro's Adventure. Επί πλέον, θα προστεθούν ένας ολοκαίνουριος κόσμος για εξερεύνηση, ο Upstream, όπως και οι νέοι εχθροί N. Gin και Koala Kong.

Το Crash Bandicoot: On the Run! Κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2021 για συσκευές iOS και Android, ενώ η τρίτη season μόλις έγινε διαθέσιμη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*