Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Todd Howard βλέπει δύσκολο το Xbox exclusivity στο The Elder Scrolls 6

*
Ο Todd Howard, director της Bethesda Game Studios, δήλωσε πως του είναι δύσκολο να φανταστεί το The Elder Scrolls 6 ως αποκλειστικότητα του Xbox. Ο Howard μίλησε για διάφορα ζητήματα σχετικά με την εξαγορά της ZeniMax από τη Microsoft σε συνέντευξη που παραχώρησε στον James Batchelor του GamesIndustry. Ο Batchelor σχολίασε πρώτος πως δεν του φαίνεται εύκολο το να ισχύσει ένα Xbox exclusivity στον επόμενο τίτλο του δημοφιλούς franchise, βρίσκοντας το Howard απολύτως σύμφωνο. Παρόλα αυτά, ο Howard δεν σχολίασε κάτι παραπάνω και άρα δεν το απέκλεισε.

Στη συνέχεια ο Howard ανέφερε πως η Bethesda είχε κάποιου είδους ιδιαίτερης συνεργασίας με τη Microsoft με κάθε παιχνίδι της σειράς Elder Scrolls μετά το Morrowind, οπότε και οποιαδήποτε συμφωνία σχετικά με αποκλειστικότητα δεν θα αποτελούσε τεράστια αλλαγή. Για την ώρα τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι ξεκάθαρα, οπότε και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τους πρώτους μήνες του 2021, όταν και η διαδικασία της εξαγοράς θα έχει πλέον ολοκληρωθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*