Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Todd Howard θεωρεί πως η Bethesda θα κυκλοφορήσει καλύτερα προϊόντα μετά την αγορά της από τη Microsoft

*
Ο Todd Howard της Bethesda μίλησε για την αγορά της Bethesda από τη Microsoft και για το γεγονός ότι άφησε πίσω της το PlayStation. Ο Phil Spencer, head του Xbox, έχει δηλώσει πως τα παιχνίδια της Bethesda θα εμφανίζονται οπουδήποτε υπάρχει το Xbox Game Pass, κάτι που υποστηρίχθηκε πλήρως και από το Xbox E3 Showcase. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Howard θεωρεί πως τα παιχνίδια της Bethesda θα αποτελέσουν καλύτερα προϊόντα στο μέλλον, παρόλο που νιώθει λυπημένος που κάποιοι gamers θα μείνουν εκτός, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία του αφήνει πίσω της το PlayStation brand.

Συνέχισε λέγοντας πως το να δημιουργούνται παιχνίδια για λιγότερα διαφορετικά συστήματα δίνει χώρο για περαιτέρω προσοχή στην ανάπτυξή τους, κάνοντας εφικτό ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Ολοκληρώνοντας δήλωσε περήφανος που η Bethesda είναι πλέον κομμάτι του Xbox, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι αυτό θα είναι καλό για την κοινότητα των gamers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Δικαιολογίες που τους είπε αφού τους εξαγόρασαν.. Λες και είναι τόσο δύσκολο ένα port.. Εδώ βγάζουν και στο PC που έχει τόσα διαφορικά συστήματα

*