Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Troy Baker και ο Roger Clark εργάζονται πάνω σε ένα νέο project

*
O Troy Baker, ο ηθοποιός που χάρισε την φωνή του στον Joel από το “The Last of Us” συνεργάζεται με τον Roger Clark, voice actor του Red Dead Redemption σε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής project. Η πληροφορία έγινε γνωστή μέσω μιας εικόνας που ανέβηκε στο Instagram του δεύτερου.

Καθώς φαίνεται στην εικόνα οι δύο ηθοποιοί φορούν εξοπλισμό που ανιχνεύει την κίνηση αλλά δυστυχώς αυτή είναι και η μοναδική πληροφορία που προδίδει την συνεργασία τους πάνω στο καινούργιο project.


Ο Baker έχει μεγάλο ιστορικό όσον αφορά στα παιχνίδια, και μερικοί τίτλοι είναι οι εξής: Resident Evil 6, The Last of Us, The Last of Us: Part 2, Uncharted 4: A Thief’s End, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Persona 4, White Knight Chronicles και Ghostbusters: The Video Game.

Ο Clark έχει εργαστεί πάνω στο Shellshock 2 και σε σειρές όπως το The Wild West και Zero Hour.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*