Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yuji Naka (πρώην επικεφαλής της Sonic Team) αποκάλυψε το πρώτο του mobile game με όνομα Shot2048

*
Ο Yuji Naka, πρώην επικεφαλής της Sonic Team, αποκάλυψε το πρώτο mobile game του που δίνει και ο ίδιος στην κυκλοφορία με την ονομασία Shot2048. Ο Naka ήταν ο επικεφαλής του Sonic the Hedgehog και έχει μακρά πορεία στο χώρο των videogames και άφησε και τη θέση του στην Square Enix για να δημιουργήσει μόνο τους παιχνίδια για κινητά. Στόχος στο Shot2048 είναι να ρίξετε ένα ζάρι στο τέλος ενός διαδρόμου και να συνδυάσετε αριθμούς για να φτάσετε τουλάχιστον σε σκορ το 2048. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για φορητές συσκευές με iOS και Android και είναι σχετικά απλό. Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν (αλλά έχει αρκετές διαφημίσεις σε διάφορα σημεία), ή χωρίς διαφημίσεις στα €5,99. Αν τώρα θέλετε μερικές έξτρα προσπάθειες, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προνόμιο με €0,99. O Naka σημείωσε πως το παιχνίδι του έχει δημιουργηθεί με την Unity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*