Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο browser του Xbox θα υποστηρίζει σύντομα μέχρι και το GeForce Now

*
Φαίνεται πως η υπηρεσία GeForce Now θα υποστηρίζεται σύντομα και σε κονσόλες Xbox. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά η νεότερη ενημέρωση του GeForce Now Client που διανεμήθηκε στους fans στις 21 Οκτωβρίου και στην οποία σημειώνεται υποστήριξη για τον Microsoft Edge browser. Με τον browser να είναι διαθέσιμος και στο Xbox Series X, είναι σχεδόν σίγουρο πως οι τίτλοι της υπηρεσίας θα είναι προσβάσιμοι και από την κονσόλα της Microsoft. Μέσα από μια τέτοια διαδικασία, είναι γεγονός πως οι παίκτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν ακόμη και παιχνίδια που δεν κυκλοφορούν για το Xbox, όπως πχ. το Death Stranding. Μέχρι προσφάτως, ο Edge browser είχε αποκλειστεί από το GeForce Now, ωστόσο αυτή η εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί και φαίνεται πως και η ίδια η Microsoft θα επιτρέψει την πρόσβαση σε μια ανταγωνιστική πλατφόρμα του Xbox Cloud Gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*