Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του Silent Hill teasaρει συνεργασία με διάσημο Ιάπωνα δημιουργό πάνω σε horror game

*
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο director του Silent Hill, Keiichiro Toyama μαζί με τον Junya Okura και τον Kazunobo Sato ανακοίνωσαν την ίδρυση της Bokeh Game Studio, που προετοιμάζει ένα νέο horror game. Αυτό αναμένεται μέσα στο 2023 και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του. Τώρα, σε συνεντευξή του, ο Toyama teased δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία την οποία ανυπομονεί να ανακοινώσει. Όταν του ζητήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, απάντησε πως ακόμα βρισκόμαστε στα πρώτα σταδια και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, όμως το αποτέλεσμα θα είναι μια εμπερία, μέσω της οποίας θα διασκεδάσει ένα ευρύ κοινό. Σημείωσε ότι το σκηνικό του παιχνιδιού τοποθετείται σε ασιατικές πόλεις και παράλληλα προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με διάσημο Ιάπωνα δημιουργό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*