Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του Sunset Overdrive ονειρεύεται και εύχεται ένα sequel

*
O Marcus Smith, ένας από τους directors του Sunset Overdrive, δήλωσε πως θα ήθελε να δει να γίνεται πραγματικότητα ένα sequel. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2014 για PC και Xbox One από την Insomniac Games και είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις, μιας και το στούντιο ήταν από τους καλύτερους συνεργάτες του PlayStation. Η Sony εξαγόρασε το 2019 την Insomniac και φαίνεται πως η έκδοση του τίτλου για τις κονσόλες της δεν θα αργήσει. Ο Marcus Smith πάντως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ πως θα ήθελε να δει ένα sequel και πως νομίζει ότι ο κόσμος του τίτλου έχει ακόμη αρκετές ιστορίες που μπορεί να προσφέρει. Έκλεισε τη δήλωσή του, μάλιστα, σημειώνοντας πως πέρασε πάρα πολύ καλά στη δημιουργία του εν λόγω προϊόντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*