Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο emulator RPCS3 του PS3 προσφέρει πλέον 60fps στα Resistance 1 και 2 και βελτιώσεις στο Ratchet & Clank (video)

Η ομάδα του PS3 emulator RPCS3 δημοσίευσε ένα νέο video που δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει στην αναπαραγωγή των Resistance 1 και 2 games, αλλά και στο Ratchet & Clank. Τα δύο shooter games προσφέρονται πλέον με frame rate στα 60fps με τη χρήση σχετικών patches και της νεότερης έκδοσης του σχετικού προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να κατεβάσουν τη νεότερη έκδοση του προγράμματος, αλλά και να αναζητήσουν τον Patch Manager από την καρτέλα Manage των games. Μετά το σχετικό download, θα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στα 3 αυτά games και ένα δείγμα αυτών των αλλαγών μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου και στον σχετικό player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ρε τι PS3 Εmulator RPCS3 και πράσινα άλογα τώρα.....το θέμα για μένα είναι να δούμε ένα καθαρόαιμο και βαρβάτο Backwards Compatible, (όπως έκαναν δλδ με του PS4) ώστε να μπορούμε να παίζουμε σαν άνθρωποι τα Retail μας άνετα και ωραία στο PS5!

      'Ολα τα άλλα για μένα είναι ''να 'χαμε να λέγαμε''

*