Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο senior production manager της NetherRealm Studios μαρτύρησε το Mortal Kombat 12 (εικόνα)

*
Όχι πως δεν το περιμέναμε, αλλά το Mortal Kombat 12 είναι πλέον γεγονός, όπως μαρτυρά και εικόνα που ανέβασε ο senior production manager της NetherReal Studios. Συγκεκριμένα, ο Jonathan Andrersen ανέβασε μια φωτογραφία από το γραφείο του με εικόνες και εκτυπώσεις από τα Mortal Kombat, Mortal Kombat II και Injustice 2, ωστόσο σε μια γωνία της εικόνας φαίνεται στο monitor του και στο desktop του ένας φάκελος με όνομα “MK12_Mast…”. Ο Andersen διέγραψε την εικόνα μετά από 10 λεπτά, ωστόσο ήταν αρκετά αργά, αφού αρκετοί την άνοιξαν και την μελέτησαν ενδελεχώς πριν εξαφανιστεί. Ο Jeff Grubb έχει επιβεβαιώσει από τον Αύγουστο ότι η ομάδα δουλεύει στο Mortal Kombat 12. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*