Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο sound designer του The Last of Us: Part II στο δυναμικό της Obsidian Entertainment

*
Μια νέα προσθήκη πραγματοποιήθηκε στο δυναμικό της Obsidian Entertainment, με τον sound designer του The Last of Us: Part II, Jordan Denton να ανακοινώνει την συνεργασία του με την εταιρεία ως audio designer μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Αν και βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, τα πρώτα previews μιλούν για το εξαιρετικό sound design που έχει ο τίτλος και σίγουρα είναι μια δυνατή προσθήκη για την Obsidian. Μπορείτε να διαβάσετε το preview μας στον παρακάτω σύνδεσμο.


Σχετικά με την Obsidian Entertainment, γνωρίζουμε πως μια μικρή ομάδα ανάπτυξης εργάζεται πάνω στο Grounded, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το επόμενο μεγάλο project της. Σε αυτή την φάση ελπίζουμε σε μια ανακοίνωση πάνω στο επερχόμενο event του Xbox Series X στον Ιούλιο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*