Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το τμήμα eSports

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τελικά την πληροφορία που τον ήθελε να διοργανώνει τμήμα eSports. Η ομάδα θα μπει στον κόσμο του ηλεκτρονικού αθλητισμού και θα ετοιμάσει ομάδες για τα League of Legends, StarCraft, Dota 2, Counter-Strike, FIFA και NBA 2K. Το project έχει αναλάβει το Cowboy TV και υπεύθυνοι του τμήματος θα είναι οι κ. κ. Ανδρέας Δερδεμέζης, Ηλίας Αποστολόπουλος και Μιχάλης Βιλιώτης.



Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δήλωσε για το θέμα πως: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., πραγματοποιεί μία πρωτοποριακή κίνηση που αναμένεται να προσδώσει στο Σύλλογο σημαντικά οφέλη και παράλληλα, μέσω αυτής της καινοτομίας, απευθυνόμαστε σε Έλληνες παίκτες που ήδη διακρίνονται στο εξωτερικό και πλέον τους δίνουμε έξτρα κίνητρο και οργανωτικό πλαίσιο ως προς την ενασχόλησή τους με τα eSports. Ο ανταγωνισμός σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και ο συνδυασμός ταχύτητας, ακρίβειας, στρατηγικής σκέψης, ομαδικότητας κ.α. αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικός και αποτελεί επιλογή από ευρύ κοινό ως ψυχαγωγία (θεατές) αλλά και καριέρα (παίκτες). Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως και άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι παγκοσμίως, εναρμονίζεται στα δεδομένα της εποχής, πάντα με γνώμονα την εξέλιξη και την πρόοδο”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*