Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox, Mike Ybarra, αποχωρεί από την Microsoft

*
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στην Microsoft, ο αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox, Mike Ybarra, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Συγκεκριμένα, έκανε ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που εργάστηκε στην ομάδα του Xbox και για αυτά που κατάφεραν όλοι μαζί. Μάλιστα, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους fans για την υποστήριξή τους. Ο Mike Ybarra ξεκίνησε να δουλεύει ως systems engineer το 2000 και μετά από αρκετές αλλαγές σε διάφορα τμήματα, κατέληξε το 2009 στο Xbox ως γενικός διευθυντής του τμήματος Xbox και το 2017 ανέλαβε το ρόλο του Corporate Vice President στον τομέα του gaming, όπου και ήταν υπεύθυνος για τα Xbox Live, Xbox Game Pass και Mixer.

O ίδιος πάντως υποσχέθηκε να ανακοινώσει σύντομα τα επόμενα σχέδιά του  και κάτι μας λέει ότι θα παραμείνει στην αγορά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*