Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του BioShock Ken Levine δεν εμπλέκεται στο καινούργιο παιχνίδι

*
O Ken Levine δημιούργησε μια απο τις πιο αξιομνημόνευτες και αγαπημένες σειρές παιχνδιών με το BioShock. Καθώς η σειρά μεταφέρεται σε νέο στούντιο, την Cloud Chamber, ο Levine αποχωρίζεται την σειρά που δημιούργησε όπως φαινεται. Ο διευθυντής της Cloud Chamber Kelley Gilmore λέει στο GameSpot ότι ο Levine “δεν εμπλέκεται” στο νεο BioShock, αντιθέτως, είναι συγκεντρωμένος στο δικό του στούντιο και projects.

Συγκεκριμένα, ο Gilmore είπε: “Ο Κεν έχει την δικιά του εταιρία ονόματι Ghost Story Games. Απ' ότι καταλαβαίνω, είναι απορροφημένοι στο να δημιουργήσουν ένα όμορφο πράγμα, το οποίο όλοι γνωρίζουμε θα βγεί τέλειο όπως συνήθως. Οπότε, εμπλέκεται σε εκείνο το project και όχι στο δικό μας.”




Είναι άγνωστο αν ο Levine ήδη γνώριζε πως η δημιουργία του νέου παιχνιδιού BioShock βρίσκεται σε εξέλιξη και αν στην συνέχεια θα βοηθήσει ανεπίσημα το project.

Αν και ο Levine δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι, η Cloud Chamber έχει επιστρατεύσει βετεράνους του BioShock για το project, καθώς και developers που δούλεψαν σε παιχνίδια Assassin's Creed, Star Wars και Call of Duty. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*