Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του PUBG φεύγει από την ομάδα και φτιάχνει το δικό του studio

*
Ο Brendan “PlayerUnknown” Greene είναι ο άνθρωπος που βοήθησε το είδος των battle royale να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα με τη δουλειά του στο PUBG και πλέον κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο ίδιος δήλωσε πως φεύγει από την Krafton για να φτιάξει το δικό του development studio. Μετά την εμπλοκή του στο Battle Royale mode του DayZ και το H1Z1 και την κυκλοφορία του PUBG Battlegrounds, ο ίδιος δούλεψε από το 2016 στην κορεατική εταιρεία και το 2019 σταμάτησε να έχει εμπλοκή στον τίτλο. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Άμστερνταμ για να ετοιμάσει ένα παιχνίδι που έχει την κωδική ονομασία Prologue και υπόσχεται αρκετές αλλαγές στο gameplay του είδους. Στην παρούσα φάση ανακοίνωσε πως θα ιδρύσει την Playerunknown Productions, η οποία θα είναι μεν ανεξάρτητη, αλλά θα έχει και στο μετοχικό της σχήμα (με μικρό ποσοστό βέβαια) την Krafton. Μάλιστα, υποσχέθηκε περισσότερα για το νέο του project σε μετέπειτα χρονική στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*