Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο επικεφαλής της Arkane Lyon φεύγει μετά από 17 χρόνια στο studio

*
Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Arkane Lyon, Romuald Carpon, έφυγε από το studio μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο Capron μπήκε στην ομάδα στη θέση του chief operating officer και production director τον Ιανουάριο του 2005, ενώ τον Απρίλιο του 2019 ανέλαβε τα ηνία της Arkane Lyon. Η απόφαση αυτή πήρε σάρκα και οστά μετά το λανσάρισμα του Deathloop και 7 μήνες μετά την εξαγορά της ZeniMax Media από την Microsoft. Ο ίδιος σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn πως πήρε μια αρκετά δύσκολη απόφαση και πως θα προσπαθήσει να κάνει κάτι νέο, αλλά και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. «Είμαι ενθουσιασμένος για τα όσα πετύχαμε με αυτήν τη φανταστική ομάδα. Το μέλλον της Arkane είναι λαμπρό. Στόχος μου για το μέλλον θα είναι να βοηθήσω εταιρείες videogames να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Μείνετε συντονισμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*