Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ιδρυτής της Avalanche Studios δημιουργεί το νέο του studio Liquid Swords

*
Ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της Avalanche Studios (σειρά Just Cause), Christofer Sundberg, ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου του studio με την ονομασία Liquid Swords. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που θα λειτουργήσει και θα εδρεύει στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και θα εστιάζει σε open-world action games με…πολλές εκρήξεις, εμπειρίες που μπορούν να μοιραστούν και μοναδικές στιγμές δράσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο Τύπου. Θα εστιάζει σε τίτλους για PC και κονσόλες, ενώ θα λειτουργεί και με αρκετούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, με την ομάδα διοίκησης και επικοινωνίας να είναι η μόνη που θα βρίσκεται υποχρεωτικά στην έδρα της εταιρείας. Δείτε το λογότυπο της εταιρείας μέσα από την ανακοίνωση του Sundberg στο Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*