Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κάτοχος του σπάνιου Nintendo PlayStation prototype ετοιμάζεται να το πουλήσει!

*
Ένα κομμάτι της ιστορίας του gaming, το Nintendo PlayStation prototype ετοιμάζεται να βγει στην αγορά, αφού ο κάτοχός του εξέφρασε επιθυμία να το πουλήσει. Τα νέα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον Cedric Biscay, πρόεδρο της Shibuya Productions και διοργανωτή του MAGIC Monaco Show, ο οποίος σημείωσε πως ο Terry Diebold έχει πλέον στο μυαλό του να αποχωριστεί αυτό το υπερ-συλλεκτικό κομμάτι. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Nintendo PlayStation είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Sony και Nintendo, όταν η δεύτερη ζήτησε από την πρώτη ένα CD drive για το SNES. Λίγο μετά από μια έντονη διαφωνία, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεργαστούν και έτσι η Sony προχώρησε ταχύτερα την ιδέα να μπει στην αγορά των videogames με το PlayStation.



O Diebold είχε δηλώσει το 2015 πως αγόρασε το Nintendo PlayStation prototype του από την Advanta Corporation έναντι 75 δολαρίων, καθώς η εταιρεία βρισκόταν σε διαδικασία πτώχευσης. Το σύστημα λειτουργεί κανονικά και εικάζεται πως στην αγορά βγήκαν γύρω στα 200 prototypes που ήταν στα χέρια συνεργατών των δύο εταιρειών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*