Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος κινδυνεύει στο YesterMorrow (trailer)

Το time-traveling puzzle platformer YesterMorrow θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam και GOG). Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου 2020, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Blowfish Studios και η developer Bitmap Galaxy. Επιπλέον, οι κάτοχοι PC μπορούν να κατεβασουν το demo από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Ο κόσμος της έχει καταστραφεί, η οικογένειά της βρίσκεται στα χέρια απαγωγέων. Σκοπός σας είναι να βοηθήσετε την Yui στην απέλπιδα προσπάθειά της να σώσει αυτά που αγαπάει. Θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε το Everlight και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα περάσετε από τέσσερα νησιά (Forest, Desert, Ice και Clockwork island) χρησιποποιώντας το time travel για να αποφεύγετε εμπόδια και να αποκτάτε πρόσβαση σε κρυφές τοποθεσίες. Ελευθερώστε την οικογένειά σας από τον κόσμο των σκιών, μάθετε τι συνέβη στον ήλιο και αν η δραματική αυτή κατάσταση μπορεί να ανατραπεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*