Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Cyberpunk 2077 εισβάλει στο Death Stranding (trailer)

Η Kojima Productions κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Death Stranding σε PC, μέσω του οποίου προστίθεται περιεχόμενο με θεματολογία από το Cyberpunk 2077. Υπάρχουν έξι αποστολές, χαρακτήρες και ιστορίες από τον τίτλο της CD Project RED. Επιπλέον, θα βρείτε in-game items όπως:

Το Cyberpunk 2077 themed Reverse Trike vehicle, με βελτιωμένο jumping power.
Το “Silver Hand” που είναι αντίγραφο του ρομποτικού χεριού του Johnny Silverhand και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι.
Νέα ολογράμματα, όπως ένα SAMURAI symbol signboard και ένα Atlas Trauma Team vehicle hologram για συγκεκριμένες κατασκευές.
Διάφορα fashion gadgets όπως τα γυαλιά ηλίου του Johnny Silverhand’s sunglasses


Ακόμα, τo update περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία Hacking, που ο Sam Bridges μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον εχθρικών μηχανών, κατά τη διάρκεια των μαχών. Οι Porters θα έχουν τη δυνατότητα να ανακόπτουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα την ενεργοποίηση των Mule sensor poles, να ακινητοποιούν τα αντίπαλα Odradeks και να χακάρουν τα Mule trucks με σκοπό να τα σταματήσουν.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*