Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Portal έρχεται στα Zen Pinball 2 και Pinball FX2

Ο κόσμος του δημοφιλούς first-person puzzle της Valve (Portal) θα κάνει σύντομα την εμφάνιση του και στα pinball games της Zen Studios. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από την 25η Μαΐου οι κάτοχοι των Zen Pinball 2 και Pinball FX2 θα υποδεχθούν το Portal-Pinball, ένα ειδικό Portal-themed table για τους εν λόγω τίτλους, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Chell, GLaDOS, Wheatley, robot ATLAS και P-Body, ενώ θα υπάρχει και ένα mini-playfield που θα βασίζεται γύρω από τον μυστικοπαθή επιστήμονα της Aperture, τον Ratman. Το νέο περιεχόμενο θα διατεθεί στη τιμή των 2.99€ για τις εκδόσεις του τίτλου σε PC και οικιακά συστήματα και 1.99€ για τις αντίστοιχες εκδόσεις σε φορητές συσκευές.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η το Portal θα κάνει την εμφάνιση του στο επερχόμενο LEGO Dimensions, με την Warner Bros. να αρνείται να σχολιάσει το θέμα. Δείτε το βίντεο στη συνέχεια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*