Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Stranger Things αφαιρείται από το Dead by Daylight

*
Δύο χρόνια μετά την προσθήκη του στο Dead by Daylight, ο κόσμος του Stranger Things θα αποχαιρετίσει το παιχνίδι στις 17 Νοεμβρίου. Από την ημερομηνία αυτή και μετά, το Demogorgon, η Nancy και Steve- συν όλα τα cosmetics κάθε χαρακτήρα- δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά από το store του Dead by Daylight.

Όπως ανακοίνωσε η developer Behaviour Interactive, όλοι όσοι έχουν αγοράσει το σχετικό DLC θα μπορέσουν να χρησιμοποιούν το περιεχόμενό του, όμως ο χάρτης Underground Complex Map θα αφαιρεθεί. Επιπλέον, από τις 18 Αυγούστου έως τις 17 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% τους χαρακτήρες του Stranger Things και με την ίδια μείωση τιμής, ως τις 8 Σεπτεμβρίου τις ενδυμασίες. Ως την 1η Σεπτεμβρίου, το Stranger Things Chapter DLC (PC, Playstation, Xbox, Google Stadia, Nintendo Switch) θα πωλείται με έκπτωση 60%, ενώ κατά 50% θα είναι μειωμένη η τιμή του Dead by Daylight Stranger Things Edition.


Τέλος, η επόμενη προσθήκη στο Dead by Daylight είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με το Hellraiser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*