Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο παραγωγός του F-Zero GX δηλώνει πρόθυμος να δουλέψει σε νέο τίτλο της σειράς

*
Ο Toshihiro Nagoshi ανέφερε σε μία πρόσφατη συνέντευξη στο Red Bull France, ότι τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το F-Zero GX. Μπορεί να είναι γνωστός από τη σειρά Yakuza αυτές τις μέρες, όμως οι οπαδοί του ίσως θα θυμούνται το σημαντικό ρόλο που είχε στο racing παιχνίδι του Gamecube ως producer. Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν προτίθεται να ασχοληθεί ξανά με τη σειρά, είπε συγκεκριμένα:

"Ανεξάρτητα από τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, έχω ιδιαίτερη αγάπη για το F-Zero GX. Εάν παρουσιαζόταν η ευκαιρία δε θα με ένοιαζε. Σε αυτή όμως την περίπτωση θα ήθελα να δημιουργήσω ένα προκλητικό παιχνίδι. Εάν η Nintendo ήθελε απλά ένα παιχνίδι racing, διασκεδαστικό και προσβάσιμο, έχουν ήδη το Mario Kart."


Υπενθυμίζεται ότι ο Toshihiro Nagoshi, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι το hardware της Nintendo είναι για παιδιά και νέους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Το 98% tou kosmou δεν ξέρει γιατί ο nagoshi είναι legend και το 99% δεν ξέρει καν τι εστί gx. Το παιχνίδι δεν θα έχει συνέχεια γιατί δεν έχει η νιντεντο κάτι στα χαρτιά της. Η μόνη περίπτωση να δούμε κάτι απο αυτό είναι επανέκδοση με ονλαιν περιεχόμενο στα 50 ευρώ. Τέλος ως ο μεγαλύτερος φαν εβερ του f zero κάνω την εξής δήλωση. Δεν χρειαζόμαστε καν άλλο f zero.

*