Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης του Scarlet Nexus θέλει να δημιουργήσει ένα πιο ποιοτικό sequel

*
Αν και το Scarlet Nexus δέχτηκε πολύ θετικές κριτικές, η Bandai Namco ακόμα δεν έχει ανακοινώσει sequel. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο Inverse, ο Kenji Anabuki ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να δημιουργήσει ένα sequel και ότι έχει ήδη ιδέες για την πλοκή του.

Ανέφερε πως εάν υπάρξει συνέχεια, θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τις υπερδυνάμεις και σε άλλους τομείς εκτός από τις μάχες. Επιπλέον τόνισε πως ο κόσμος και το περιβάλλον θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργηθούν έτσι ώστε να απηχούν και σε ένα ακόμα πιο ώριμο κοινό, εξερευνώντας θέματα που προκύπτουν από την χρήση και την κατοχή υπερδυνάμεων. Ο Anabuki μάλιστα σκέφτεται πως θέλει να βελτιώσει τα cutscenes, τα οποία στο πρώτο παιχνίδι αποτελούνταν από μία σειρά ακίνητων εικόνων για να μοιάζουν με ένα κινούμενο slideshow.

Παράλληλα εξήγησε πως ενώ τα σχόλια για το σύστημα μάχης και την ιστορία ήταν ως επί των πλείστων θετικά, πολλοί παίκτες ζήτησαν στο μέλλον το menu να είναι βελτιωμένο και να είναι διαθέσιμα κάποια χαρακτηριστικά τα οποία σχετίζονται με το quality of life.


Tέλος τόνισε πως αποφάσισε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις τάσεις τις εποχής και στις προτιμήσεις των νεότερες προτιμήσεις των παικτών γιατί κάτι τέτοιο θα ωφελήσει την εμπειρία του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*