Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συγγραφέας Dmitry Glukhovsky δήλωσε ότι δουλεύει στο επόμενο Metro game

*
Ο συγγραφέας Dmitry Glukhovsky έχει δώσει αρκετές φορές τροφή για συζήτηση πάνω στη σειρά των Metro games και φαίνεται πως ήδη εργάζεται πάνω στο επόμενο μέρος της σειράς. Συγκεκριμένα, έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram πως «η ιστορία των Metro games θα συνεχιστεί. Δουλεύω πάνω στην ιστορία», αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τι έρχεται στο άμεσο μέλλον και το πως εμπλέκεται στο νέο Metro game. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές και σίγουρα απέχουμε ακόμη αρκετά από την κυκλοφορία.

Το πότε θα μάθουμε περισσότερα είναι ακόμη άγνωστο, ωστόσο οι επόμενοι μήνες ίσως κρύβουν καμία έκπληξη. Υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχει συσχετισμός σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με κάποιο αντίστοιχο Metro novel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*