Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οuter Wilds: Αποκλειστικότητα στο Epic Store μαζί με λίγη γκρίνια

*
Το Outer Wilds ξεκίνησε το δρόμο του προς την ολοκλήρωση ζητώντας την οικονομική ενίσχυση του κοινού μέσω Κιckstarter. Ο τίτλος κατάφερε να χρηματοδοτηθεί το 2015 και όλοι όσοι τον στήριξαν ανέμεναν την κυκλοφορία του σε Steam ώστε να μπορέσουν να τον αποκτήσουν μόλις κυκλοφορήσει. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει όμως μιας και ο τίτλος μετατρέπεται σε timed exclusive για το Epic Games Store, με τις υπόλοιπες πλατφόρμες να κυκλοφορούν αργότερα και σε άγνωστη ημερομηνία. Οι γκρίνιες έτσι από όσους το χρηματοδότησαν ξεκίνησαν και μερικοί αποσύρουν την οικονομική τους ενίσχυση. Οι δημιουργοί του τίτλου ελπίζουν πως η «ζημιά» από αυτή την κίνηση δεν θα είναι μεγάλη. Αλλά μάλλον ο χρόνος θα δείξει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*