Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Chair και Bad Robot ανακοίνωσαν το Spyjinx

Οι J.J. Abrams της Bad Robot και Donald Mustard της Chair, ανακοίνωσαν το Spyjinx για PC και φορητές συσκευές το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2016. Ο λόγος που ο J.J. Abrams προσχώρησε στην Chair ήταν το εκπληκτικό Infinity Blade και θέλησε να πείσει του υπεύθυνους της εταιρείας να δημιουργήσουν κάτι νέο και μοναδικό, που πλέον έχει το όνομα Spyjinx. Σύμφωνα με την περιγραφή του, πρόκειται για ένα action-strategy παιχνίδι που περιέχει στοιχεία από RPG και world building.



Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη beta μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Spyjinx και παράλληλα, οι Abrams και Mustard σημείωσαν το πόσο σημαντικό θα είναι το feedback των παικτών στην ανάπτυξη του τίτλου. Επιπρόσθετα, η Unreal Engine αποτελεί το θεμέλιο λίθο όπου έχει στηριχτεί το Spyjinx και δεν αποκλείεται στο μέλλον το παιχνίδι να μεταφερθεί, σύμφωνα με τον Mustard, και σε άλλα formats όπου το κοινό αρέσκεται να απολαμβάνει το αγαπημένο του χόμπι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*