Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Method κάνουν stream το Mythic Uldir

*
Έχουμε δει στο παρελθόν αρκετά guilds να κάνουν stream την προσπάθειά τους για World First ενός νέου Mythic raid στο World of Warcraft αλλά είναι η πρώτη φορά που το καλύτερο guild του κόσμου, οι Method, κάνουν μια τέτοια απόπειρα. Οι Method, το guild με τα περισσότερα Mythic World First απ’ οποιοδήποτε άλλο guild στο Legion, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να μοιραστούν με την κοινότητά τους την προσπάθειά να ολοκληρώσουν πρώτοι το Mythic Uldir και να είναι αυτοί που θα σκοτώσουν πριν απ’ όλα τα υπόλοιπα guilds τον G’huun.

Ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας, ο δικός μας Γιώργος “Rogerbrown” Γεωργιάδης, officer των Method. Όταν ήρθαμε σε επαφή μαζί του με αφορμή τη νέα προσπάθεια του guild του σχολίασε:


Θα κάνετε stream το progress;' Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μου γινόταν αυτή η ερώτηση... θα πλήρωνα τον ΕΝΦΙΑ μόνο από αυτό. Τόσα χρόνια απαντούσα με ένα αυστηρό «όχι» σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Όμως τώρα, για πρώτη φορά, επιτέλους αποφασίσαμε να κάνουμε live stream το World First race στο Uldir! Τα τελευταία χρόνια υπήρχε πολλή συζήτηση για αυτό το θέμα, αλλά η ομάδα είχε ως μόνη προτεραιότητα τη νίκη και τίποτα άλλο. Έχοντας όμως κερδίσει τα τελευταία 2 World First και δεδομένου ότι το Uldir είναι το πρώτο raid του BFA, ήταν η τέλεια ευκαιρία να το δοκιμάσουμε για πρώτη φορά. Θα είναι σίγουρα τελείως διαφορετική εμπειρία, καθώς δεν θα μπορούμε πλέον να κρύψουμε τις στρατηγικές μας, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη για αυτήν τη νέα δοκιμασία. Φυσικά εξακολουθούμε να έχουμε ως στόχο την πρωτιά και στο Uldir. Απλώς τώρα, θα πρέπει να το κάνουμε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στο Twitch, που είμαι βέβαιος πως δεν θα αφήσουν ούτε ένα fail να περάσει ασχολίαστο.

Το race για το Mythic World First ξεκινά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και όσοι επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα πολλά διαφορετικά PoV των παικτών με το να επισκεφτείτε το stream τους στο Twitch. Το κεντρικό κανάλι των Method θα προβάλει και αυτό με τη σειρά του τη δράση από τους streamers του guild αλλά εμείς θα προτείναμε να μην τραβήξετε το βλέμμα από τον Rogerbrown και τον Beast Master Hunter του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειές του από το κανάλι του.

Καλή επιτυχία στους Method και στον Rogerbrown.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*